Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Formica: Når elegance og praktik går op i en højere enhed

Med øje for tidens trend indtager Formica Riisfort Inspirationsmesse 2017 med både et nyt produkt og en kendt klassiker.

Køb, forbrug, smid ud. Det var tidligere mantraet for danskernes forbrugsvaner, men da finanskrisen satte ind for snart ti år siden, kickstartede den en ny trend med genbrug, upcycling og bæredygtighed som kodeord. I overfladebranchen har trenden resulteret i større fokus på produkters praktiske anvendelighed. Men en overflade skal stadig være æstetisk smuk både at se på og røre ved.

På Riisfort Inspirationsmesse 2017 præsenterer Formica to kollektioner, der taler ind i både den praktiske og æstetiske trend.

Flyv med og se mere om Riisfort Inspirationsmesse

Praktisk både lodret og vandret

InfinitiTMer navnet på Formicas nye kollektion, som de tager med til Riisfort Inspirationsmesse. Kollektionen består af et helt nyt materiale, som giver andre overflader baghjul.

− Det specielle ved Infiniti er, at produktet er silkeblødt og rart at røre ved. Det gør det til et oplagt valg på skriveborde, men det er også meget velegnet til eksempelvis restauranter, diske og skranke, da man ikke kan se fingeraftryk, siger Laila Pedersen, der er Key Account Manager hos Formica.

Materialet kan både anvendes på lodrette og vandrette flader og er desuden særdeles formbart, så det kan anvendes på både møbler og interiør.

En tidløs kollektion

Infiniti-kollektionen er uhyre slidstærk, da kollektionen er skabt med en bestemt teknologi, der gør skrammer, pletter og fingeraftryk til fortid. Kollektionen er altså, som navnet antyder, et overflademateriale, der er skabt til at holde i en evighed. Produktets matte overflade giver også kollektionen et elegant og tidløst udtryk.

− Infiniti er på grund af den absolut matte overflade et elegant, luksuriøst og stilrent produkt. Så udover at være praktisk er det også pænt at se på og derfor meget populært, uddyber Laila Pedersen.

Vendbar, brandsikker og super let

VIVIX®-kollektionen er et kært hjertebarn og Formicas bud på et kompaktlaminat til facadeløsninger. VIVIX er nemlig utrolig let i forhold til andre materialer, hvilket har gjort det til en efterspurgt vare blandt arkitekter. Derudover er produktet enormt slidstærkt, og kollektionen har den højeste brandklassificering.

Fordi produktet er så let at arbejde med, er det også nemt at tilpasse til forskellige facader. Derudover kan pladerne vendes, hvilket giver en stor designfrihed.

− VIVIX-kollektionen er i en klasse for sig, da den både er let, vendbar, brandsikker og ikke mindst slidstærk. Forbrugerne vil gerne have noget, der holder, og det gør VIVIX, uddyber Laila.

Relaterede artikler