Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Job hos Riisfort

Det er mennesker, der gør forskellen

Vil du være med på Team Riisfort

Hos os er medarbejderne den absolut vigtigste ressource, da det er vores medarbejderes engagement og kompetencer, der hver dag skaffer os glade og tilfredse kunder.

Hos os arbejder vi med overflader og træbaserede pladeprodukter – og med forhandlingen af et stort udvalg af branchens mest kendte brands, kalder vi os med stolthed ”overflade-nørder”.

Uopfordrede ansøgninger

Selvom der ikke skulle være en ledig stilling lige nu, men du alligevel har lyst til at være med på holdet, så send os en uopfordret ansøgning – dem tager vi meget gerne imod. Vi har med mellemrum ledige jobs indenfor salg, indkøb og lager.  

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med stort fokus på god service, kvalitetsprodukter og menneskelige relationer. Arbejdsopgaverne er spændende og udfordrende – og der er gode muligheder for sparring.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, som skal indeholde oplysninger om ønsket beskæftigelse, kvalifikationer og CV – og andre relevante dokumenter.

Du kan sende din ansøgning pr. mail til:

Salgsafdeling: Afdelingsleder internt salg Lasse Sparbo (ls@riisfort.dk)

Indkøbsafdeling: Indkøbschef Anders Busch (abu@riisfort.dk)

Lager: Lagerchef Carsten Ballegaard (cb@riisfort.dk)

Eller pr. post til:
Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand

Så hører du fra os så hurtigt som muligt. Alle jobansøgninger behandles naturligvis med fortrolighed og i henhold til  databeskyttelsesforordningen.

Vi er altid på udkig efter gode elever til vores team

Er du på udkig efter en elevplads inden for salg, indkøb eller lager og logistik, er det måske lige netop dig, som vi leder efter.

Om du er startet på uddannelsen, lige skal til at i gang med at uddanne dig - eller søger elevplads som voksen, er ikke så vigtigt for os. For os er det vigtigere, at vi finder den rette person, der kan passe ind på vores team.

Arbejdsopgaverne vil være forskellige, alt efter hvilken afdeling du bliver ansat i, men arbejdstiden er fordelt på 37 timer fra mandag til fredag.

I løbet af din elevtid, vil det også blive prioriteret, at du får lejlighed til at stifte bekendtskab med arbejdsopgaverne på tværs af virksomhedens afdelinger. Efter endt elevtid vil der for den rette evt. være mulighed for fastansættelse.

Lidt om andre goder hos Riisfort
Velfungerende Personaleforening, der flere gange om året tilbyder spændende arrangementer
Årlig sommerfest
Frugtordning og kaffeautomat til fri afbenyttelse
Brød til formiddagspausen

Har du lyst til at høre mere om en evt. elevplads her hos Riisfort, kan du kontakte vores medarbejdere herunder, alt efter hvilken afdeling du ønsker at høre mere om:

Salg: Lasse Sparbo (ls@riisfort.dk)

Indkøb: Anders Busch (abu@riisfort.dk)

Lager: Carsten Ballegaard (cb@riisfort.dk)