Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Sveza birkekrydsfiner

Med en kubikmetervægt på 650 kilo placerer birkekrydsfineren fra russiske Sveza sig bogstaveligt talt i den tunge ende, når der skal vælges kernemateriale. Men også i mere overført betydning er der massiv vægt bag Svezas produkter, som er en del af Riisforts kerneforretning.

Russiske Sveza er den verdensledende producent af birkekrydsfiner. En særlig Sveza-norm betyder, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten, og selvom produktet ikke er det billigste på markedet, svigter kunderne ikke.

Solid russisk kvalitet
Riisfort har haft Sveza i sortiment i cirka ti år. Og det er der mange gode grunde til, fortæller Karen Dalgas Storgaard, som er indkøbs- og produktchef hos Riisfort:

– Sveza er en af de få producenter, som arbejder med 100% birk. Det gør det færdige produkt meget stabilt, og de mange lag gør krydsfinerpladerne hårdføre og skruefaste. Krydsfineren fra Sveza adskiller sig desuden ved at være ensartet og lys.

Læs her, hvorfor Norisol valgte Sveza krydsfiner, da virksomheden skulle levere en fuld apteringspakke til et stort skib

Her i vores Surface Academy fortæller vi om de mange muligheder med Sveza birkekrydsfiner

– Birkekrydsfineren fra Sveza er et kvalitetsprodukt, og det giver os som virksomhed et kvalitetsstempel at føre Sveza. Kunderne ved, hvad de får. De kan forvente levering til tiden, og vi har stort set aldrig reklamationer på Sveza-produkterne, fortæller Karen Dalgas Storgaard.

Sveza kan klare det meste
Der er nærmest ikke den ting, birkekrydsfineren fra Sveza ikke kan bruges til. Og efterspørgslen er så stor, at der hele tiden produktudvikles.

– Vi har alle typer af opgaver og kunder til vores Sveza-produkter. Det kan være transportkasser og skåneplader til emballageindustrien. Det kan være møbler og interiør til daginstitutioner. Og ved verdensmesterskaberne i ishockey var krydsfineren fra Sveza også repræsenteret, da Riisfort leverede birk til blandt andet omklædningsrum til Messecenter Herning, fortæller Karen Dalgas Storgaard.

Bliv klogere på de mange forskellige anvendelsesmulighederfor Sveza krydsfiner, når PM Interiør fortæller om, hvad virksomheden bruger pladerne til

I rækken af forskellige produkter findes blandt andet Sveza Drawer, som er en specielt stabil krydsfiner, der er produceret med en tykkere finer yderst. Disse plader er derfor særligt velegnet til skuffesider. Sveza Toy er limet med en speciel formaldehydfattig lim, som gør den velegnet til legetøj og børnemøbler. Og Sveza Paint er forsynet med brunt eller gråt papir, der kan lakeres direkte på. På den måde sparer man lak og undgår krakeleringer på overfladen.

– Hvis der er krav om brandhæmmende egenskaber, kommer produkterne fra Sveza også til anvendelse, og hos Riisfort er vi lagerførerende af brandhæmmende birk med B-s1,d0 certificering, siger Karen Dalgas Storgaard og fortsætter:

– Endelig lagerfører vi også filmbelagt birkekrydsfiner med både glat og ru overflade, og udover den kendte brune film har vi mulighed for at skaffe film i forskellige andre farver.

Vi er glade, når vores kunder er glade – og det er de
I 2017 indførte Sveza et system, hvor der bliver udvalgt nogle særlige, certificerede forhandlere. Og Riisfort er certificeret forhandler i Danmark.

Men det er ikke bare flotte certificeringer det hele.

– Fra vi fik mulighed for at føre Sveza, har vi holdt fast i det. Vi får en regelmæssig høj kvalitet, og Sveza er en meget stabil leverandør. Det betyder, at vi er sikret en vis mængde af det, der bliver produceret på møllerne i Rusland, og på den måde kan vi levere det, vores kunder efterspørger. I et marked, hvor der kan opstå mangel på de gode kvaliteter, har det stor værdi, at vi er sikret mængden, slår Karen Dalgas Storgaard fast.

Riisfort lagerfører et bredt udvalg af Sveza produkter. Herunder flere forskellige kvaliteter, formater og tykkelser.

Fakta om Sveza birkekrydsfiner

 

  • Sveza birkekrydsfiner er lavet af 100% birketræ og kan også leveres som FSC®-certificeret
  • Sveza eksporterer til mere end 70 lande
  • Der fabrikeres 1.260.000 m³ plader årligt
  • Birkekrydsfineren findes i over 200 forskellige varianter
  • Sveza er ISO 9001-certificeret

Relaterede artikler