Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Flex finer / Finerkanter

I denne udgave af Produktnyt fortæller vi om Flex finer fra Losan og finerkanter.

Flex finer fra Losan

Vi har haft gode erfaringer med Flex finer i ark fra Losan i træsorten Europæisk eg QC (Quarter Cut), og vil derfor her i løbet af maj måned udvide vores lagerprogram til også at omfatte Flex finer i Amerikansk sort valnød, Ask og Europæisk eg - alle i CC (Crown cut) og i en flot A-kvalitet med fleece på bagsiden.

Flex finer fra Losan lagerføres i det store format 3050 x 1220 x 0,6 mm, som kan være med til at give en bedre udnyttelse. Flex finer fås også i andre træsorter.

Se mere om Flex finer her

Finerkanter

Hos Riisfort oplever vi, at vores kunder i højere grad efterspørger finerkanter, som naturligvis også er en del af vores lagerprogram. Finerkanter er populære, fordi de passer godt sammen med nordisk design, omtanke for miljøet og bæredygtighed.

Vi har alle de gængse træsorter på lager og kan levere i mange forskellige tykkelser. Fra 0,6 millimeter og helt op til 3 millimeter. Alle finerkanterne leveres uanset tykkelse på ruller, hvilket er en fordel for dig, fordi du sparer både tid og materiale i forhold til brug af kantlister.

Ring til os på telefon 87 47 70 20 og hør nærmere om mulighederne...

Relaterede artikler