Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Ruster os til fremtiden

Både hos Riisfort og vores leverandører er der tryk på kedlerne. Læs med her, hvor vi blandt andet løfter sløret for vores nye lagerhal, der skal være med til at sikre det bedste varesortiment og hurtig levering til gavn for kunderne.

70 år. Så lang tid har Riisfort rådgivet virksomheder til at finde den bedste overfladeløsning. Siden Riisfort blev grundlagt, er det gået stærkt, og nu kan vi se frem til endnu en udvidelse, når vi i begyndelsen af 2020 indvier vores nye lagerhal.

Lagerhallen bliver en del af en større udvidelse på i alt 3000 kvadratmeter i tillæg til de eksisterende 10.000 kvadratmeter lagerfaciliteter. Udvidelsen er et led i vores bestræbelser på fortsat at have Danmarks bedste lager af laminat, linoleum, komposit og andre træbaserede pladematerialer.

Alt, hvad vi gør, skal skabe værdi for vores kunder
Den kommende lagerhal bliver etableret med øje for kunderne. Den skal sikre, at vi hele tiden kan udvide vores sortiment og tilbyde vores kunder det bedste og størst mulige udvalg af produkter. Derudover er den med til at sikre hurtig levering.

– Hos Riisfort bunder alle vores valg i, hvad der er godt for vores kunder, og vores fornemmeste opgave er at gøre det nemt og bekvemt for dem at handle med os, siger Jan Svendsen, administrerende direktør hos Riisfort.

Investeringen i den nye lagerhal kommer i kølvandet på fremgangsrige år i Riisfort og er den tredje udvidelse siden 2005. Spørger man Jan Svendsen, er opskriften fastholdelse af eksisterende kunder, tilgangen af nye og ikke mindst et stort og inspirerende varelager. Dertil kommer en positiv udvikling i byggebranchen, hvor der de seneste par år har været et støt stigende fokus på kvalitet.

Det bedste udvalg og hurtig levering
Den nye lagerhal forventes at stå færdig i starten af det nye år. Lagerhallen bliver forbundet med det eksisterende lagerafsnit med et 1400 kvadratmeter stort overdækket areal, hvilket skaber gode betingelser for opbevaring, pakning og håndtering af varer året rundt.

– Vi ved, at et stort sortiment og hurtig levering er vigtigt for vores kunder, og derfor kommer den nye lagerhal også dem til gode. Den er med til at sikre, at vi kan håndtere flere ordrer, indkøbe nye og spændende varer samtidig med, at ekspeditionstiden forbliver den samme, så kunderne stadig kan bestille inden klokken 11 og få leveret næste dag, siger Jan Svendsen.

Øget miljøbevidsthed
Beder man Jan Svendsen spejde ud i markedet og spå om fremtiden for de kommende år, bider han særligt mærke i leverandørernes øgede miljøbevidsthed.

– Der er ingen tvivl om, at slutkundernes øgede opmærksomhed på miljø spiller en stor rolle de kommende år. Det kan vi allerede se nu, hvor leverandørernes miljøbevidsthed afspejler sig i produkterne. Eksempelvis bliver der udviklet flere overfladematerialer med brug af naturlige produkter, fortæller Jan Svendsen.

Relaterede artikler