Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

REHAU kanter

Velkommen til Riisforts Produktnyt, hvor vi denne gang fortæller om det store sortiment af kanter, som vores leverandør REHAU tilbyder. Især vil vi fremhæve muligheden for at bestille kanter helt ned til 1 meter ad gangen - og den nemme måde, du kan finde et match til dit projekt på - læs mere herunder... God fornøjelse!

Bestil små mængder

Fra REHAU's Express kollektion kan vi levere kanter helt ned til 1 meter ad gangen – hvilket giver mange fordele:

- Bestil præcis den mængde, du har brug for.
- Fremstil en prototype af et nyt produkt uden store omkostninger.
- Reducer dine lageromkostninger.
- Ingen restruller på lager.

Til og med 30/6 2024 tilbyder vi disse kanter gebyr- og fragtfrit.

Vi hjælper gerne med at finde lige netop det match, du har brug for - kontakt os på telefon 87 47 70 20 og hør nærmere.

Søgefunktion på match på REHAU’s hjemmeside

På REHAU’s hjemmeside kan du nemt og enkelt søge en kant, der passer til din plade eller projekt. Du kan søge et match via pladeproducent, pladenummer, kollektion eller REHAU dekor-nummer – og dermed nemt finde det perfekte match.

 

Du kommer direkte til søgefunktionen på REHAU's hjemmeside her

Brandhæmmende kanter

RAUKANTEX FP fra produktfamilien REHAU fire.protect er et brandhæmmende kantbånd. Produktet er lige så hurtigt og nemt at arbejde med som alle andre RAUKANTEX-kantbånd. Kantbåndene kan anvendes til f.eks. interiør i offentlige bygninger.

Der gælder strengere bestemmelser om brandbeskyttelse indendørs i offentlige bygninger – her kan disse kanter med forebyggende brandbeskyttelse, som er selvslukkende og udvikler mindre røg end konventionelle kantløsninger, være aktuelle.

De er fremstillet i et kunststof, der er særligt slagfast og robust, hvilket gør dem særdeles velegnede til brug i offentlige rum. Kanterne fås i mange forskellige design- og farvevarianter samt dimensioner og kan bearbejdes på almindelige kantlimere.

RAUKANTEX FP er klassificeret som B-s2,d0 og er jf. testen og standarden derfor velegnet til brug på f.eks. brandhæmmende møbler og vægbeklædninger, der opfylder kravene i B-s2,d0 eller dårligere. Relevante europæiske testrapporter forefindes.

Multiplex kanter

Her kan vi bl.a. tilbyde en birk multiplex ABS-kant, der limet på MDF eller spån giver det efterspurgte look af birke krydsfiner. Udover birk er der også flere andre typer at vælge imellem.

Ved at bruge en ABS Multiplex kant undgår man desuden at skulle spartle huller ud og lakere kanten, som er nødvendig, når man arbejder med en rigtig krydsfinerskant.

Eco kanter

RAUKANTEX eco.protect er REHAU’s sortiment, der har fokus på cirkulær økonomi og reduktion af CO2-emissioner.

RAUKANTEX eco og evo er to bæredygtige kantbånd, der er lavet med fokus på at skåne miljøet.
- Til RAUKANTEX eco er anvendt ca. 50% genbrugs-materiale fra industrien
- RAUKANTEX evo er baseret på bæredygtige råvarer, som ikke kræver yderligere råolie til produktionen. Til evo anvendes generelt ikke fossile råmaterialer.

Selvlysende kanter - RAUKANTEX Lumina

3D-kant med selvlysende pigmenter. Virkningen fremkommer ved, at sollys eller anden lys absorberes i kanten - det frigives igen, når lyset i rummet dæmpes, og det får kanterne til at lyse op. Herved opnås en hyggelig stemning – helt uden brug af elektricitet eller batterier.

Lumina kan også med fordel anvendes, hvor der er brug for at kunne orientere sig i mørke - f.eks. på plejehjem og andre offentlige bygninger - eller i private hjem.