Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Nye FENIX farver / Kantmatch / Arpa Tuet laminat

Velkommen til Riisforts Produktnyt, hvor vi denne gang fortæller om de 6 nye FENIX farver, kantmatch hertil - og den nye Tuet laminat fra Arpa. Læs mere herunder... God fornøjelse!

6 nye FENIX farver

Siden FENIX blev introduceret i 2013, har produktet vundet indpas på markedet og er blevet en velkendt produkt-type i store dele af verden. Nu er der kommet 6 nye farver til kollektionen, som vi har glædet os til at kunne præsentere.

Dekorerne leveres med Bloom kerne, hvor der anvendes lignin for at reducere mængden af ​​phenol med op til 50%. Lignin er en naturlig polymer, der defineres som den lim, der holder træfibre sammen. Hermed stammer de fleste af de vigtigste ingredienser til Arpas Bloom laminat-produkter fra det samme sted - nemlig ansvarligt forvaltede skove.

REHAU kanter til de nye farver

Vi kan naturligvis også tilbyde et kant-match til de nye farver - det er en ABS-kant i formatet 1 x 23 mm med Edelmatt overflade.  Kontakt os på telefon 87 47 70 20 og hør nærmere.

TUET laminat

Fra Arpa kan vi nu også præsentere TUET, som er laminat med dybe riller i overfladen. Overfladens effekt giver et spil med skiftet mellem lys og skygge – og en behagelig bølget fornemmelse, når man rører ved den.

TUET er Arpa’s første dybe overflade og inspirationen er fundet i de piemontesiske rørskove, der løber langs Tanaro-floden.

TUET er kun egnet til lodret anvendelse – og findes i de to nye trædekorer: Caravella Light og Caravella Dark. Produktet kan anvendes til køkken, bad, væg & skillevægge, restaurationsbranchen, inventar og kontormøbler.