Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Ny Swiss Krono One World Collection

Velkommen til Riisforts Produktnyt, hvor vi denne gang præsenterer den helt nye One World Collection fra Swiss Krono. God fornøjelse!

Den nye One World Collection indeholder en træfsikker kollektion af dekorer, som er helt i tråd med den aktuelle trend indenfor design.

Kollektionen består af knapt 200 dekorer - ensfarvede (uni), træ og design. Det er harmoniske naturlige nuancer, et farvespil af trædekorer og kreative designmønstre.

Swiss Krono har valgt at opdele kollektionen i fire forskellige temaer/tendenser:

The Me-Shed

I dagens verden er det vigtigt at skabe et sted hvor man kan sætte farten ned og føle sig tryg. Farvetoner, der spænder fra sarte til mere kraftige, kombineret med eg, valnød eller marmor, kan være med til at skabe rum at koble af i.

Responsive Furniture

Det ene øjeblik skal et rum være en arbejdsplads og det næste et boligareal. Modulære møbler og fleksibelt kombinerede overflader i neutrale farver kan være med til at skabe multifunktionelle rum, der tilpasser sig den moderne livsstil og udstråler ro.

Playfull Spaces

Swiss Krono ser i verdens stigende kompleksitet og individualitet, en tendens til at kunne omdanne rum til "legende rum". Lyse og dristige farver skaber spændende rum fulde af optimistisk energi.

Conscious Home

Kombinationen af varme, lyse og naturlige farver og fløjlsagtige, supermatte overflader skaber en rolig og blid atmosfære, der afspejler den voksende interesse for natur og velvære.

I kollektionen er der også 2 nye overflader: MW Craftstyle & Touch One

        

Matchende kanter

Fra REHAU kan vi tilbyde en kantkollektion med match til alle dekorer fra Swiss Krono One World Collection.

Skriv til os for at bestille prøvemateriale