Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Ny Formica® Collection

Velkommen til Riisforts produktnyt, hvor vi denne gang fortæller om den nye Formica Collection og de spændende muligheder kollektionen indeholder. God fornøjelse!

Ny Formica® Collection

Vi har glædet os til at kunne præsentere den nye Formica® Collection, som udover kendte dekorer, indeholder 15 nye farver, 34 nye trædekorer og 8 nye Plus-farver.
Her kan du se et galleri med alle de nye dekorer - klik dig videre

De nye farver

Farvepaletten i kollektionen udvides bl.a.  med nye grønne dekorer, i naturtro og rolige nuancer. Den røde palette udvides med dekorer, der spænder fra terrakotta til mere mørkerøde dekorer, som f.eks. dekoren Henna. Night series er tre nye, næsten sorte dekorer - og sidst, men ikke mindst er den nye Brite White kommet til. 

Se mere om farverne her

De nye trædekorer

De 34 nye trædekorer i kollektionen kommer med inspiration fra Skandinavien og Japan.

Blandt andet introduceres eg, ask, valnød og elm med både varme og kolde grå toner, som giver en smuk variation i  kollektionen.

Derudover kan f.eks. nævnes:
- Cedar serien, som er en moderne version af nåletræ i 3 forskellige varianter
- White Painted Wood, der ligner laseret fyrretræ i en let gråhvid tone
- Fire nye birkekrydsfiner-dekorer har også fundet vej til kollektionen i forskellige varianter: White Washed-, Raw-, Black- og Green Slate Birchply

Se de nye trædekorer her

Plus Color

Denne kollektion er en kreativ legeplads, hvor i alt 25 dekorer kan fås med 4 forskellige overflader – dermed kan du opnå spændende tone-i-tone indretninger. Her i den nye kollektion er Plus Color blevet udvidet med 8 flotte farver.