Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Egger Decorative Collection 24+

Velkommen til Riisforts Produktnyt, hvor vi denne gang præsenterer Eggers nye Decorative Collection 24+ - en omfattende designkollektion med laminat i et væld af farver og dekorer. God læselyst!

Egger Decorative Collection 24+

I Eggers Decorative Collection 24+ finder du et stort udvalg af laminat i mange farver og dekorer i postformbar-, standard- og brandhæmmende kvalitet.

Kollektionen omfatter mere end 300 kombinationer af dekor og overflade, herunder 201 dekormatch-varianter, der også findes i andre materialer end laminat.

Laminatkollektionen indeholder bl.a.:
Uni colours, der er et stort udvalg af hvide, neutrale, dæmpede & klare farver

Feelwood, der kan beskrives som det perfekte match mellem dekor og overflade. Der skabes en autentisk og naturlig sammenhæng mellem udseende og fornemmelse, når man berører overfladen - hvilket f.eks. bliver meget tydeligt med den nye ST40 overflade

Wood reproductions, der er et stort udvalg af trædekorer fra lyse til mørke træsorter med forskellige overflader

Material reproductions, der er et stort udvalg af tekstil, sten og metal-dekorer

PerfectSense laminat med en overflade, der er supermat, fløjlsblød og hvor det næsten er umuligt at se fingeraftryk

Fordelene
Egger laminat er ideel til både vertikale og horisontale overflader med medium til høj belastning, samt til buede elementer – og kan oplimes på kernemateriale som spånplader, MDF, HDF, krydsfiner mv.

Laminat er modstandsdygtigt overfor slid, slag og ridser, hygiejnisk og egnet til kontakt med fødevarer, samt let at rengøre.

Se et galleri med et udpluk af farverne her

Få mere information
Vi har Egger laminat på hylderne - og sortimentet udvides løbende. Besøg vores hjemmeside eller kontakt os for yderligere information, prøver eller en personlig rådgivning om produktet. 

Spørg din salgskonsulent om hvilke dekorer, der er på lager netop nu - eller ring til vores kolleger i internt salg, som også sidder klar til at guide dig på telefon 87 47 70 20.

De mange laminatbrands 
Vi er kendt som huset med de mange laminatbrands på hylderne - og der er mange hylder!

På linket herunder kan du se mere om de forskellige brands, typer og anvendelser indenfor kategorien laminat - og sortimentet indeholder alle tænkelige dekorer og overflader.

Giv os et kald på 87 47 70 20 og lad os sammen finde den laminat, der passer til lige netop dit projekt - vi ser frem til at høre fra dig. 

  • ARPA
  • EGGER
  • FENIX
  • FORMICA
  • FUNDERMAX
  • HOMAPAL
  • GREENLAM
  • SWISS KRONO
  • MED FLERE...

Se vores laminatbrands her