Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Cohera genanvendt læder

Velkommen til Riisforts Produktnyt, hvor vi denne gang fortæller om Cohera genanvendt læder, som nu er tilgængeligt hos Riisfort. Læs mere herunder. God fornøjelse!

Cohera genanvendt læder

Et nyt produkt har set dagens lys i vores sortiment – nemlig Cohera genanvendt læder, som primært er fremstillet af restlæder fra bl.a. bil- og fodtøjsindustrien.

Cohera er et fleksibelt og dekorativt overflademateriale, der kan anvendes til møbler, køkkenlåger og andet inventar. Bredden på materialet er 1440 mm. 

Overflader

Cohera fås med tre forskellige overflader, der er klar til brug og ikke skal overflade-behandles. Cohera kræver heller ikke anden vedligeholdelse end normal rengøring.

De 3 forskellige overflader er: Bison, Nappa og Matt – som har hver deres udtryk.

Selve materialet

Materialet består overvejende af genanvendt ægte europæisk læder, der granuleres og blandes med naturlatex, der sikrer den nødvendige elasticitet og binder læderfibrene. Dermed opnår man et fleksibelt og dekorativt overflademateriale.

Naturligt fedt og voks gør læderfibrene bløde og smidige – og farvepigmenter gør, at Cohera fås i mange forskellige farver/toner.

Overfladen har en vandbaseret lak, der følger den kvalitetsstandard, som kræves af bilindustrien – og alt i alt opnår man en virkelig slidstærk og smudsafvisende overflade.

I løbet af efteråret udvides kollektionen med flere nye og trendy farver. Det er også muligt at få produceret sin egen farve (ved bestilling af min. 150 m2).

Få mere information

Allerede nu er enkelte udgaver lagervare hos Riisfort - og sortimentet udvides løbende. Spørg din salgskonsulent om hvilke dekorer, der er på lager netop nu - eller ring til vores kolleger i internt salg, som også sidder klar til at guide dig på telefon 87 47 70 20.

Vi glæder os til at høre fra dig.