Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

1- og 3- lagsplader fra Binderholz

Velkommen til Riisforts Produktnyt, hvor vi denne gang fortæller om limtræsplader fra Binderholz, som nu er tilgængelige hos Riisfort. Læs mere herunder... God fornøjelse!

Binderholz limtræsplader

Ønsker du at trække naturen helt ind i dit projekt? En af de nye store trends i indretning er de 70’er inspirerede farver og materialer. I den forbindelse vil vi gerne være med til at give f.eks. fyr- og grantræ en renæssance.
 
Søger du efter ny inspiration til moderne, holdbart og robust inventar – som f.eks. podier, fronter, borde, hylder, skabe og andre typer møbler og inventar?

Så kan 1-lags eller 3-lags limtræsplader være løsningen, da de med deres styrke og autentiske struktur både er smukke og samtidig velegnede til at modstå daglig brug og slid.

Fra den østrigske koncern Binderholz forhandler vi limtræsplader i 1- og 3-lags i gran, fyr, lærk og douglas til interiør brug. Midter-laget i 3-lagspladerne er normalt gran. 

Omhyggeligt sorterede lameller sikrer lav risiko for revner i pladerne og giver et smukt og afbalanceret udseende. Miljøvenlig og tværgående limning bibeholder træets gode naturlige egenskaber og gør det stabilt og holdbart.

Pladerne kan leveres i længder op til 6000 mm, men standardlængden er 5000 mm. Fabrikken har mulighed for at tilbyde opskæring, så man ikke selv skal håndtere så lange plader.

Pladerne er produceret i h.t. EN 13017, og vi gør i den forbindelse opmærksom på, at der er tale om et naturprodukt, hvor forskelle og smådefekter kan forekomme.

Fordele ved limtræspladerne fra Binderholz:
- Bred vifte af anvendelsesmuligheder, både indendørs og udendørs
- Høj stabilitet, kompakthed og styrke med forholdsvis lav vægt
- Let at behandle, holdbart materiale
- Naturligt materiale - pladerne er limet med en speciel formaldehydfattig MUF lim, som afgiver under 0,02 ppm