Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Inspiration 2017

Riisfort Inspirationsmesse 2017 er summen af 13 leverandørstande, et utal af nye dekorer og kollektioner, 4 helt særlige møbler og ikke mindst muligheden for at skabe, pleje eller udvide netværket i overfladebranchen.

For Riisfort Inspirationsmesse, der i år finder sted for femte gang, er traditionelt set velbesøgt. Både af nogle af de fremmeste leverandører fra ind- og udland, men også af snedkere, designere, arkitekter og indkøbere. Og som noget nyt i år er der også et bidrag fra en ny front.

− Vi er stolte over at kunne præsentere projekter, som maskin- og møbelsnedkerlærlinge har arbejdet med. Vi har givet dem forskelligt materiale at arbejde med, og så har de ellers ud fra fri fantasi skulle fremstille et lille møbel. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan de har arbejdet med og sammensat overfladerne, siger Steen Juhl, salgschef hos Riisfort A/S.

Smuk og stærk
Formålet med Riisfort Inspirationsmesse er at give, vise og dele inspiration fra overfladernes verden. Ifølge Steen Juhl vil flere af de udstillede produkter understrege tidens trend i branchen.

− Silkematte, fleksible og ridsefaste overflader, hvor man desuden stort set ikke kan se spor af fingeraftryk. De ord indkapsler trenden netop nu, hvor vi har sagt farvel til tidligere tiders højglansoverflader og goddag til en mere afdæmpet, men elegant stil. Slutbrugerne vil have slidstærke overflader, der kan holde til at blive brugt – samtidig med at overfladen skal være smuk at se på og nem at holde ren, forklarer Steen Juhl.

− Jeg oplever også, at farvepaletten bliver udvidet hos de forskellige leverandører. Pangfarver som rød, grøn og blå er populære, men også jordfarver, marmor og beton ser vi i flere kollektioner, tilføjer han.

Flyv med og se mere om Riisfort Inspirationsmesse

Noget for enhver niche
De 13 udstillere på messen kommer med produkter, der dækker de fleste overfladebehov. De besøgende kan finde inspiration til nye dekorer, farver, laminater, kantbånd, melaminplader, finerede plader og meget mere.

− Vi har søgt at give de besøgende på messen inspiration til så mange produktområder som muligt. Der vil være noget fra stort set alle nicher af overfladebranchen. Forhåbentlig bliver messen både inspirerede og givende på flere niveauer. Vi glæder os rigtig meget, lyder det slutteligt fra Steen Juhl.

Relaterede artikler