Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Flex finer / Sveza

I denne udgave af Produktnyt fortæller vi om Flex finer fra Losan, nyheder fra SVEZA og finerkanter.

Flex finer fra Losan

Vi har haft gode erfaringer med Flex finer i ark fra Losan i træsorten Europæisk eg QC (Quarter Cut), og vil derfor her i løbet af maj måned udvide vores lagerprogram til også at omfatte Flex finer i Amerikansk sort valnød, Ask og Europæisk eg - alle i CC (Crown cut) og i en flot A-kvalitet med fleece på bagsiden.

Flex finer fra Losan lagerføres i det store format 3050 x 1220 x 0,6 mm, som kan være med til at give en bedre udnyttelse. Flex finer fås også i andre træsorter.

Se mere om Flex finer her

Nyheder fra SVEZA

Sveza Laser krydsfiner

SVEZA Laser krydsfiner er specielt egnet til stanseformål og fås i to kvaliteter:

SVEZA Laser Standard
Denne type e
r opbygget med laser konvertibel lim og en meget mindre tykkelsestolerance. Pladen er lavet af 100% birkefiner og er meget formstabil.

SVEZA Laser Premium
Denne type er opbygget som Sveza Laser Standard, dog med den forskel at alle lag består af forsidefiner og at pladen dermed er mere tæt.

SVEZA Toy krydsfiner

Sveza Toy er en 100% birke-krydsfiner, der er specielt egnet til legetøj, børnemøbler eller i det hele taget formål, hvor der stilles større krav om reduceret formaldehyd, da pladen er CARB certificeret.

Yderlaget på krydsfineren består af min. 7 mm finer i den højeste kvalitet og er ideel til videreforarbejdning, som f.eks. pudsning og foliering.

Sveza Toy har en mindre tykkelsestolerance end normal birke-krydsfiner.

SVEZA Paint

Er en 100% birke krydsfinerplade, der er specielt egnet til lakering. Pladen har en meget glat overflade og er forsynet med gråt eller brunt papir, der kan lakeres direkte ovenpå. Dette betyder et reduceret tids- og lakforbrug.
Malingspapiret forhindrer, at der opstår krakeleringer i overfladen. Sveza Paint er vejrbestandig og kan anvendes til f.eks. skilte.

SVEZA Hexa

Fra Sveza har vi nu også mulighed for at tilbyde birke-krydsfiner, med lysegrå, stengrå, sort eller mørkebrun film med Hexa mønster.

Hexa er en krydsfiner med skridsikker overflade, designet til gulvkonstruktion i lette erhvervskøretøjer, lagerlokaler og andre industrielle faciliteter.

SVEZA forarbejdede emner

Som det sidste nye kan vi tilbyde forarbejdning af birke-krydsfiner på Sveza's egen fabrik.
 
Der er tale om opskæring og andre typer af forarbejdning – f.eks. fræsning og boring, ligesom det også er muligt at få pladerne lakeret på fabrikken.

Ovennævnte nyheder er ikke lagervarer hos Riisfort.

Se mere om SVEZAs produkter her

Finerkanter

Hos Riisfort oplever vi, at vores kunder i højere grad efterspørger finerkanter, som naturligvis også er en del af vores lagerprogram. Finerkanter er populære, fordi de passer godt sammen med nordisk design, omtanke for miljøet og bæredygtighed.

Vi har alle de gængse træsorter på lager og kan levere i mange forskellige tykkelser. Fra 0,6 millimeter og helt op til 3 millimeter. Alle finerkanterne leveres uanset tykkelse på ruller, hvilket er en fordel for dig, fordi du sparer både tid og materiale i forhold til brug af kantlister.

Ring til os på telefon 87 47 70 20 og hør nærmere om mulighederne...

Relaterede artikler