Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

ST Skoleinventar: Farver

Når ST Skoleinventar skal sætte kulør på et undervisningslokale, sker det altid med laminater fra Formicas® brede farvepalet. Formica er arkitekternes førstevalg, for her får man både det største udvalg og den bedste kvalitet.

Hos ST Skoleinventar i Tarm er de specialister i produktion og salg af fast inventar til uddannelsesinstitutioner i Danmark, Norge og England. Virksomheden blev grundlagt i 1950, og dengang bestod produktionen alene af skoleborde og -stole i træ, men allerede tre år senere blev produktionen af fast inventar sat i gang.

– I dag leverer vi alt lige fra renovering af et enkelt undervisningslokale til samlede inventarløsninger til nybyggede skoler, fortæller Jens Lange, som er administrerende direktør hos ST Skoleinventar, og fortsætter:

– Over de seneste mange årtier har vi løst et utal af projekter, store som små, i både ind- og udland. Vi udvider og udvikler hele tiden vores kompetencer, og i dag er vi stolte markedsledere inden for totalløsninger til uddannelsesinstitutioner.

ST Skoleinventar har leveret til Danmarks største læreanstalt

I september 2016 flyttede UCC's uddannelser i Københavnsområdet ind i det nybyggede campus i Carlsberg Byen. Campus Carlsberg omfatter cirka 57.000 kvadratmeter, og er med sine 10.000 studerende og 800 medarbejdere Danmarks største undervisningssted.

– UCC er det største og dyreste skolebyggeri på Carlsberg Grunden, og hos ST Skoleinventar er vi stolte af at have leveret inventar til blandt andet alle faglokaler, omklædning og maskinværksted, siger Jens Lange og uddyber:

– I mange af lokalerne er der brugt laminater fra Formica. Det er generelt kendetegnet ved skolebyggerier, at i de projekter, hvor arkitekterne har stor handlefrihed, bliver der valgt fra en langt større farvepalet. Arkitekterne som var tilknyttet Campus Carlsberg, havde stor indflydelse på hele processen, og derfor kan man også opleve et bredt spektrum af farver på Formica-laminaterne i de forskellige lokaler.

En anden farverig reference, hvor der er brugt laminater fra Formica, er Ålholm Skole i København, som blev indviet i 2018, og lige nu er ST Skoleinventar med i et stort skoleprojekt i Gilleleje, hvor de leverer Formica-laminater til anvendelse på hele skolen.

Her kan du blive klogere på Riisforts lange parløb med Formica

Formica er det langtidsholdbare valg

Hos ST Skoleinventar arbejder man gerne tæt sammen med arkitekterne på projekterne.

– Inden for vores branche har man to muligheder. Man kan vælge en prisgunstig løsning med melaminfilm, eller man kan vælge en lidt dyrere, men mere holdbar løsning med laminat. Vores anbefaling er i langt de fleste tilfælde laminat på både for- og bagside af låger, fortæller Jens Lange.

Møbler fra ST Skoleinventar har en holdbarhed på mellem 25 og 30 år i hårde miljøer, og skolemiljøer må siges at høre til i den kategori.

– Formica er laminaternes Mercedes – både hvad angår kvalitet og priser. Farvepaletten er enormt spændende, så hvor der er brugt stærke farver, er det næsten altid Formica, siger Jens Lange og uddyber:

– Laminaterne fra Formica er desuden meget holdbare og robuste. De er lette at rengøre og vedligeholde og så ser de pæne ud – også efter 25 år.

Også samarbejdet mellem ST Skoleinventar og Riisfort har efterhånden mange år på bagen.

– Vores samarbejde med Riisfort går mere end 20 år tilbage. Som Danmarks største spiller inden for vores felt kan vi i nogle tilfælde handle direkte med producenterne, men ved alle de projekter, hvor det ikke er muligt, henvender vi os altid til Riisfort, forklarer Jens Lange og konkluderer:

– Samarbejdet bygger på tillid, troværdighed, god service og god kemi. Samtidig har Riisfort et meget velassorteret lager, så vi er sikre på hurtig levering, og det er alfa og omega for os.

Fakta om ST Skoleinventar
 

  • ST Skoleinventar er et familieejet aktieselskab. Virksomheden blev grundlagt i 1950 i Tarm, og det er stadig her, de i dag 60 medarbejdere holder til
  • Ordrebogen tæller årligt omkring 500 projekter fordelt over Danmark, Norge og England
  • Projekterne varierer i størrelse fra mindre sager til DKK 100.000,- til store budgetter på DKK 5.000.000,-.

Her i vores Surface Academy fortæller vi om de mange muligheder med Formica laminat

Relaterede artikler