Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Morsø Specialinventar: Losan rammer den nordiske zen-stil

På The Mayor Hotel i det centrale Aarhus valgte Morsø Specialinventar en varm valnøddefiner fra Losan, da 75 værelser skulle renoveres i stilrent, nordisk design.

Når travle forretningsfolk efter endt arbejdsdag træder ind på et af de smukke, nyrenoverede værelser på BEST WESTERN The Mayor Hotel i Aarhus, så har de ikke svært ved at komme i zen-stemning. Det naturlige udtryk fra de træbeklædte skabe og tv-møblet skaber sammen med værelsets grå, hvide og sorte nuancer en tryg og afslappende atmosfære i moderne nordisk stil.

Gennemgribende renovering

Hotellet, der tidligere hed Scandic Plaza Hotel, gennemgik i 2014 en omfattende fornyelse af både navn, visuelt udtryk og fysisk indretning, herunder totalrenovering af halvdelen af hotellets værelser. Det er Morsø Specialinventar, der har leveret inventaret til de 75 værelser ud fra et oplæg fra designeren Johannes Torpe.

– Vi har stor erfaring med hotelinventar, og vores vigtigste opgave er at hjælpe kunden med at finde de helt rigtige materialer. I det oprindelige designoplæg var der angivet en meget mørk, røget eg til skabe og tv-møbler. Men vi fandt frem til, at en kvartskåret lakeret valnøddefiner fra Losan ville være bedre egnet. Med den oprindelige egefiner ville lokalet være blevet for mørkt, siger Kurt Svane, salgschef i Morsø Specialinventar.

I denne udgave af Surface Academy fortæller vi om finerede plader fra Losan

Balance mellem pris og kvalitet

Valget af finerede plader fra Losan til de mange skabe og tv-møbler på værelserne skyldes ifølge Kurt Svane, at Losan-finer har de helt rigtige egenskaber til at ramme det spændingsfelt mellem pris, holdbarhed og udseende, som mange kunder efterspørger.

– Kunderne vil gerne have et produkt, der udstråler kvalitet over lang tid, selv om det bliver brugt intensivt. Med finerede plader fra Losan kan vi ramme den helt rette balance mellem pris og kvalitet uden at gå på kompromis med udtrykket fra designerens oplæg. Vi ville ikke vælge dem til eksempelvis en skrankefront, hvor fineren skal være fortløbende. Men til skabe og den slags er det et rigtigt fint materiale, siger Kurt Svane.

Relaterede artikler