Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Køkkenskaberne: Opfylder køkkendrømmen med Corian®

Når kunderne drømmer om det unikke køkken eller badeværelse, duer en standardløsning ikke. Derfor sværger Køkkenskaberne til Corian i deres håndbyggede indretningsløsninger.

Specialister i håndbyggede køkkener

Hver gang Martin Helm og resten af holdet fra design- og snedkervirksomheden Køkkenskaberne går i gang med en ny opgave, så ved de med sikkerhed, at den kommer til at skille sig ud fra mængden. Køkkenskaberne har nemlig specialiseret sig i håndbyggede køkkener og indretningsløsninger til de stilbevidste feinschmeckere.

– Vi henvender os til kunder, der vil have specielle ting, der er lækre og af god kvalitet. Typisk får kunderne en helhedsløsning, som de selv er med til at designe helt fra bunden, så det passer præcis til deres stil og behov, siger Martin Helm, indehaver og køkkenskaber hos Køkkenskaberne.

Corian giver kreativ frihed

Derfor er kunderne også tæt involveret i hele designprocessen. Når designet er på plads, fremstilles delene i Køkkenskabernes eget snedkeri, som ligger 100 meter fra tegnestuen i Odense. Og her bliver kompositmaterialet Corian ofte anvendt til skabsfronter og andre overflader.

− Corian er et lækkert kvalitetsmateriale, som er enormt fleksibelt i forhold til både form og farve. Det er vigtigt for os, fordi vi altid spørger os selv, hvordan vi kan lave den bedste løsning til netop denne kunde. Med Corian bliver vi uafhængige af producenter og hyldevarer, og vi kan fokusere på at skabe den ideelle løsning i hver enkelt situation, forklarer Martin Helm, der får leveret Corian fra Riisfort A/S.

Se Surface Academy, hvor vi fortæller om DuPont™ Corian®

En lækker fornemmelse

Køkkenskaberne bruger for eksempel Corian til bordplader og vaske i badeværelset. Når komposit-materialet varmes op, bliver det utroligt fleksibelt og kan modelleres uden at få strækmærker i farven. Takket være en lim i samme, unikke farve som pladen, kan Køkkenskaberne forme og placere vasken i bordpladen, så det samlet set syner som én sammenhængende flade. Samtidig har Corian den fordel, at det er et ekstremt slidstærkt materiale med høj æstetisk kvalitet.

– En Corian-overflade har en rigtig lækker finish, og den føles blød og lækker at røre ved. Derfor bruger vi ofte Corian til fronter. Det er super fedt at have nogle andre farver og kvaliteter at arbejde med i forhold til en malet front. En malet front bliver også let ridset og hakket, det har en Corian-overflade ikke problemer med. Og skulle uheldet alligevel være ude, er det let at slibe skrammer væk igen, siger Martin Helm.

Relaterede artikler