Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Holmris: Den største nyhed i de seneste 10 år

Traditionelt har salget af møbler på kontraktmarkedet været domineret af overfladerne finér, linoleum og laminat. Møbelproducenten Holmris kalder derfor de innovative Fenix-laminater for branchens største nyhed i 10 år, og produktet er allerede en stor succes blandt producentens kunder.

Hos møbelproducenten Holmris var det store nyheder, da Riisfort i 2013 introducerede Fenix-laminater til det danske marked. Laminaterne har flotte, matte overflader og særlige egenskaber til at modstå både ridser, bakterier og fedtede fingre, der gør dem til en oplagt overflade på Holmris’ kontorskriveborde.

–Det er vigtigt, at skriveborde i kontormiljøer er både slagfaste og ikke ridser nemt. Men det er mindst lige så væsentligt, at overfladen ser godt ud. Fenix-laminaterne kombinerer stor holdbarhed med en lækker, silkeblød overflade, som er blevet et stort hit blandt vores kunder. Det er helt unikt at kunne tilbyde en sort laminat. Tidligere har vi ellers brugt linoleum til sorte overflader, for almindelige laminater bliver nemlig fulde af fedtede fingre, forklarer direktør Henrik Holmris fra Holmris A/S.

En darling hos indretningsarkitekter

Blandt Holmris’ mange kunder, der er faldet for Fenix-laminaten, er indretningsarkitekterne hos modevirksomheden Bestseller. De har stået for at indkøbe kontormøbler til koncernens nye domicil på havnen i Aarhus Ø. Holmris har solgt 800 skriveborde med Fenix-laminater til de nye lokaler.

– Overfladen på Fenix inviterer virkelig til, at man rører ved det, og jeg tror, det var noget af det, som Bestsellers indretningsarkitekter faldt for. Fenix var uden tvivl det materiale, de foretrak, og de valgte en moderne, grå variant med et lækkert mat look, som vil passe rigtig godt ind i deres nye lokaler, siger Henrik Holmris.

Fenix-laminater er desuden blevet valgt af Dagbladet Børsen, som har købt 250 sorte eksemplarer af Holmris’ eksklusive U-Desk, der er designet af Henning Larsen Architects.

I vores Surface Academy fortæller vi om alle egenskaberne ved FENIX NTM

Stolte traditioner

Siden Holmris blev grundlagt i 1937 af nuværende direktør Henrik Holmris’ farfar, har virksomheden i tre generationer leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked. For at sikre, at alle møbler er af højeste kvalitet, gennemgår møblerne kontrol af Dansk Møbelkontrol, der er garant for upåklagelig kvalitet af materialer, sikkerhed, styrke og holdbarhed.

– Vores kunder forventer møbler af høj kvalitet, og derfor er vi meget selektive, når det kommer til de materialer, vi benytter i produktionen. Fenix lever op til alle vores krav, og derfor har vi stået på messer og markedsført materialet til vores kunder. Det er den største branchenyhed i de seneste 10 år, især fordi laminat er så populært for tiden. Jeg har store forventninger til produktet i fremtiden, fortæller Henrik Holmris.

Relaterede artikler